Delia și dârele de condensare

Cotlete de Berbecut
noiembrie 15, 2022
Nu uitati!
decembrie 14, 2022

Delia și dârele de condensare

Delia și dârele de condensare

Eram ferm convinsă că în numărul acesta al OK SBC vă voi vorbi despre Delia și despre controversa creată în jurul deciziei ei de a nu dori copii. Controversă pentru că a rostit asta presei, nu din alt motiv. Controversă pentru că ne place să ne băgăm în viața altora fără să ne-o ceară nimeni, nu din alt motiv.
Eram pe punctul de a cântări părerile pro și contra, eram pregătită să ascult ambele tabere cu o echidistantă curiozitate, eram chiar pe cale să fac un compromis: Să-i dedic două articole!
Toate acestea până în ziua când a apărut EL!
– Miraculosul necunoscut din vestul sălbatic!
– Supermanul pregătit să se lupte cu întreg văzduhul!
– Batmanul oamenilor de rând!
– Incredibilul Hulk al Parlamentului României!
– Pulverizatorul grijilor semenilor săi!
– Făt-frumosul de la graniță! (a se citi ultimul cuvânt cu accentul lui Pavel Stratan)
Ei bine, dragi văzduhiști care sunteți voi și citiți aceste rânduri fără să aveți habar că în fix momentul acesta pe cer niște “linii albe cu o lungime considerabilă” se apropie de voi încercând să vă conecteze la cipul care v-a fost instalat de nenorociții care v-au înțepat anul trecut ca să vă ferească de virusul care de fapt nu a existat niciodată. Și nu o spun eu, o spune EL! În limba română, nu în engleză, să fie clar pentru toată lumea din țara asta care nu are cititor de cod QR și a făcut “decât” rusă în facultate(a) privată.
Eram, așadar, pregătită să fiu o doamnă. Nu mai sunt. Pregătită. Că doamnă nu m-am pretins a fi niciodată. Așa că vin și zic: Bravo dragă Delia, mă bucur că mai sunt și fete ca tine care realizează că decât să faci asemenea specimene, mai bine ești simpatică și deșteaptă și târziu acasă (chiar și beată, da!) și lumea e mai bine așa!
Așa că eu m-am hotărât. Țin cu Delia. Să pulverizeze ea talent și umor și muzică și voce și ce-o mai avea ea și eu deloc, dar să lase dârele de condensare în seama specialiștilor.
N.B. Textul de mai sus (anumite pasaje mai mult ca sigur) reprezintă un pamflet. Mai ales partea cu accentul lui Pavel Stratan, care este delicios. Dacă ar fi fost oleacă mai tânăr, altfel vorbeam și eu…

Articol de: Ana Hodobet
Noiembrie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *