Ioana REGEP director vanzari PRIMEXPROD dealer autorizat Ford

Piept de raţă cu piure de ţelină – La OK te hranesti sanatos!!
octombrie 8, 2020
Osso Buco
noiembrie 9, 2020

Ioana REGEP director vanzari PRIMEXPROD dealer autorizat Ford

Intr-o lume a bărbaților, femeile au un cuvânt de spus!

Concurenta acerba și mediul de vânzări mai agresiv nu reușesc decât sa ambiționeze și sa transforme o femeie intr-o luptătoare. Cel mai bun exemplu poate fi confirmat chiar de Ioana Roxana Regep, director de vânzări la Primexprod, distribuitor autorizat pentru marca Ford în Râmnicu Vâlcea și în Târgu Jiu.

Cateva cuvinte despre misiunea PRIMEXPROD

Primexprod pe langa afacere inseamna in primul rand familie. Este afacerea in care au fost activi deja trei generatii din familia noastra . Totul a inceput cu un magazin de piese auto in care s-au implicat bunicii , care a progresat spre povestea Ford Valcea , urmata si de Ford Targu Jiu. Actualmente suntem o echipa dimanica si dedicata clientilor nostrii si oferim servicii de calitate in Piata Auto din judetul nostru .

Cum a inceput povestea Ford?
Povestea Ford a pornit ca o oportunitate , in anul 2003 am deschis primul Showroom si Service Ford care bineinteles cu timpul a primit update-uri si in 2008 deja deschideam o a doua locatie , cea din Targu Jiu . Detinem o suprafata de expunere auto de 400 mp si service de 600 mp pentru locatia din Ramnicu Valcea.

De ce Ford?
Pentru ca Ford a fost brandul care a adus mobilitatea catre oamenii de rand! Asa si Primexprod a dorit sa ofere locuitorilor Ramnicului un produs accesibil , care sa ofere un pret rezonabil si calitate astfel incat orice om cu salariu mediu sa isi poata permite o masina cu care sa isi bucure familia si sa cutreiere lumea! ( Inspiratia fiind Henry Ford ) . Suntem foarte bucurosi ca Ford Motor Company a ales sa investeasca si in Romania , mai exact la fabrica din Craiova unde producem primul autorusim Hybrid produs in Romania – Ford Puma si consacratul deja suv Ford Ecosport

Când ați avut primul contact cu lumea auto?

Primul contact cu lumea auto l-am avut in adolescenta cand parintii mi-au dat una dintre cele mai importante invataturi in viata si aceea ca “ trebuie sa muncesti pentru aceea ce iti doresti “ , astfel ca am pornit de jos in firma ( primul job platit fiind unul de promoter – imparteam pliante la expunerile auto ale Primexprodului ). Dupa am urmat si studii in domeniul auto fiind absolventa a UNIVERSITATII POLITEHNICE BUCURESTI – FACULTATEA DE TRANSPORTURI . Dupa absolvire s-a ivit oportunitatea de a ma intoarce in orasul natal si de a prelua partea de Vanzari a firmei . Partea de vanzari avea nevoie de un suflu nou , si trebuia sa tinem pas cu noile tehnologii si strategii de marketing actuale.

Care au fost principalele bariere de care v-ati lovit intr-o lume dominata, practic, de barbati?

Sincer nu am intalnit mari bariere , probabil am avut si norocul de a prinde niste perioade destul de emancipate fata de femeile de business.

Ce calități considerați ca ar trebui sa aibă o femeie lider?

Pentru mine Femeia lider trebuie sa aiba destul de multe calitati , dintre care aduc aminte seriorizatea , creativitatea , puterea de a lua decizii in orice conditii . Sincer cred ca femeile sunt axate pe atentie distributiva fata de barbati care tind sa se focuseze.

In ceea ce privește relațiile cu potențialii clienti, este mai dificila comunicarea?
Avansarea pe scara ierarhica poate avea mai multe piedici pentru o femeie, în comparație cu un bărbat?

Sunt de parere ca trebuie sa pornesti den jos pentru a putea urca pe scara ierahica indiferent de businessul sau domeniul in care te afli. Sincer cred ca dezvoltarea si multitudinea de invataturi pe care le asimilezi pe parcurs te fac un bun lider , indiferent de varsta , sex sau pregatire.

Ce pasiuni aveți?
Cu ajutorul tatalui meu si firmei Primexprod , am descoperit Offroadul. La varsta de 18 ani am inceput ca si co-pilot pentru echipa Firmei . Microbul vitezei , adrenalina si satisfactia castigului ne-a impins sa incepem competiile la nivel national in care am avut si cateva reusite chiar podiumuri. Am infiintat cu ajutorul altor pasionati un club de Offroad – X3M Valcea si am infiintat un department special de preparare Service pentru masini de offroad. Din pacate vremurile s-au schimbat dar ne relaxam la o iesire cu masinile de offroad in padure .

Un sfat pentru posesorii de masini?
Indiferent de masina condusa le urez drumuri Bune si le recomand verificarea perioadica a masinilor din punct de vedere siguranta atat pentru conducatorul auto si pentru pasageri cat si pentru sigurata traficului.

Interviu realizat de :
Mihaela Damian si Raul Baiasu
Foto: Primexprod
Octombrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *