O nație de învingători

Breaking news!
mai 14, 2022
Kentucky chicken
iunie 15, 2022

O nație de învingători

O nație de învingători

Suntem o nație de învingători!
Da, da, ați citit bine. Suntem o nație de învingători. Poate că nu vă simțiți așa, poate că uitându-vă în jur nu vi se pare, poate că răsfoind cărțile de istorie îmi spuneți că mă înșel amarnic dar asta e realitatea. N-o să încerc să vă conving, știu că o să vi se pară futilă străduința mea, așa că nici n-o să încerc.
O să vă spun doar că acum câteva săptămâni s-a finalizat studiul de audienţă realizat în perioada 10 ianuarie – 30 aprilie 2022, de către IMAS – Marketing şi Sondaje şi Mercury Research. A doua zi după publicarea rezultatelor, pe orice post de radio nimereai auzeai cam același lucru:
Ieri au fost publicate noile audiențe și Radioul nostru este numărul unu! Vă mulțumim!
Repet, pe orice post de radio! Bine, posturile care contează, nu Radio Trei Sălcii din Valea Doftanei. Deși s-ar putea și el să fie numărul unu pe valea aia!
Am intrat și pe paginile lor de internet să văd situația. Cele mai ascultate posturi de radio anul acesta au fost… toate! Exemple:
Radio “X” rămâne lider incontestabil al audiențelor în București;
Radio Y este în continuare cel mai tare radio din București
Radio Z mulțumește bucureștenilor pentru că l-au votat pe locul UNU!
La nivel național, situația este identică. Nu la nivel de echipă națională de fotbal, să nu fiu înțeleasă greșit. Nici la handbal. Baschet. Polo. Gimnastică. Volei. Ski fond. Judo. Înot. Că tot veni vara și ne luă pe nepregătite, cum și neserioasa iarnă va face la fel peste câteva luni.
Mie mi se pare fantastic, zău! Când toată lumea se (ne) crede fataliști, iată vin băieții ăștia și ne ridică de jos. Waaay higher than we’re used to! Mulțumim, așadar, că sunteți numărul UNU! Aveam nevoie de asta!
Și când realizezi că motorina încă nu e zece lei/litru, chiar vezi viața cu alți ochi! Ca Johnny Depp după proces.

Articol de: Ana hodobet
Iunie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *