Ponturi pentru sfârșitul lumii. Pe Netflix.

Don`t look up!
ianuarie 15, 2022
Mobile Vet – Clinica si Farmacie Veterinara
februarie 15, 2022

Ponturi pentru sfârșitul lumii. Pe Netflix.

Ponturi pentru sfârșitul lumii. Pe Netflix.

Fetelor, să vă spun ce-am făcut săptămâna asta!
Dar de ce spun eu doar “fetelor”, că și băieții vor fi extrem de interesați de un anumit subiect. Poate chiar toate. Așadar, “frățiwearii” mei, săptămâna aceasta am văzut “Mamă/Android”, am citit despre apariția trendului legat de “tanning nasal spray”, am început serialul “Jocul calamarului” (Știu, foarte târziu, nu dați cu pietre!- nici măcar nu l-am terminat) și am aflat că există tot mai mulți bărbați care se duc să-și lamineze genele!
După cum vedeți, toate subiectele despre sfârșitul iminent al lumii s-au gândit să de adune în curtea mea într-o singură săptămână! Păi cum poți face față la așa ceva? Sunt doar o simplă fată frumoasă (sic!) născută și crescută la țară. Care nu s-a gândit vreodată până la 27 de ani că are gene și sprâncene, darămite să le mai și schimbe forma, culoarea, furnizorul! Și deși sunt conștientă că nu pot fi la pas cu toate grozăviile secolului actual, chiar nu mă așteptam la un update atît de abrupt al termenilor escatologici cunoscuți, într-un timp atât de scurt. Sărăcuța de mine, m-am și găsit să mă plâng aici, imaginați-vă disperare!
Să revenim la oile noastre, însă. Fetelor, mi-a plăcut mult jocul ăsta al calamarului. Pe cuvânt! Cum știu ei coreenii ăștia să sublinieze mizeria umană în cele mai mici detalii, de au reușit să facă atentă o întreagă planetă, mare lucru! Bine, mai puțin pe fetele (din nou, de ce nu și băieții!) care erau ocupate cu bronzarea pe dinăuntru! Da, ați citit bine, “tanning nasal spray” noul trend care presupune inhalarea pe nas a unei substanțe care ajunsă în organism te face mai brunețică! Ce ne putem dori mai mult, nu?
Și dacă stau să mă gândesc că, în ciuda criticilor de pe internet, mie mi-a plăcut la nebunie finalul “Mamă/Android”, care iată, tot aproape de zona Mării Galbene ne duce, cercul se închide spectaculos.
Gata, că mă lungesc nepermis de mult și vă plictisesc. Și am treabă. Mă duc să-l programez pe Mihai la un “laminat” de gene. Parcă nu se mai uită la mine ca altădată!

Reportaj de: Ana hodobet
Februarie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *