Alin Mardale – Casa Auto Valcea – Pasiunea pentru masini isi are originile, intr-adevar, in provocarile copilariei. As putea spune, deci, ca provocarea a devenit pasiune, iar pasiunea, ca orice pasiune adevarata, a devenit realitate.

Silviu ZETEA – Povestea ce nu poate fi spusa in cuvinte…
iunie 15, 2020
Restaurante deschise
august 11, 2020

Alin Mardale – Casa Auto Valcea – Pasiunea pentru masini isi are originile, intr-adevar, in provocarile copilariei. As putea spune, deci, ca provocarea a devenit pasiune, iar pasiunea, ca orice pasiune adevarata, a devenit realitate.

Casa Auto Valcea- Centru autorizat de vânzări și service Mercedes Benz

Vânzările de mașini pot fi o cariera extrem de solicitanta care necesita servicii excelente pentru clienți, comunicare și abilitati de vânzare. Inaugurata în aprilie 2017, Casa Auto Valcea se poate mândri cu un centru auto de ultima generație, pe o suprafață de 15.000 mp. Încă de la început, directorul executiv, Alin Mardale, a adus un mare aport în dezvoltarea armonioasa a acestui centru.

– Cum ați ajuns ca jocul cu mașinile, din copilarie, sa îl transformați in realitate?

Pasiunea pentru masini isi are originile, intr-adevar, in provocarile copilariei. In anii ’80 era o provocare sa colectionezi surprizele gumelor Turbo cu modele spectaculoase de masini sau sa procuri o macheta la scara a unei masini. As putea spune, deci, ca provocarea a devenit pasiune, iar pasiunea, ca orice pasiune adevarata, a devenit realitate. Ea sa concretizat prin finalizarea Politehinicii – Autovehicule Rutiere.

– Cum au fost primii ani în acest job?

Anii de inceput au fost anii descoperii, ai acumularii si perfectionarii. Am asimilat fiecare pas (greu, usor sau frumos) ca pe o caramida asezata temeinic in cladirea experientei.

– Care este una dintre cele mai mari realizări ale dumneavoastră în vanzari?

Nu ma pot gandi la o anume realizare in vanzari, fiecare moment avand “gloria” lui, dar consider ca este foarte importanta atitudinea etica, verticalitatea, cat si dorinta de a-l multumi si a-l consilia pe cel care face o achizitie .

– Care este una dintre cele mai mari realizari ale dumneavoastra pe plan personal ?

Familia, speranta ca Andrei, baiatul meu, sa urmeze o cariera in acelasi domeniu.

– Ce pasi ati facut pentru a va dezvolta tehnicile de vânzare?

In dezvoltarea tehnicilor de vanzare am incercat sa fim intotdeauna cu un pas inainte. Inovatia, depasirea obstacolelor, rabdarea, dinamismul, informarea permanenta si, mai presus de toate, comunicarea, sunt elementele cheie.
– Ce trebuie sa stie clientii care cumpara de la Casa Auto Valcea ?

Clientii nostri, trebuie sa stie ca au un partener de incredere, deschis, prompt si flexibil.

– Lucrând în domeniul vânzărilor de mașini intr-un oraș mic aduce un set complet de provocari in comparație cu vânzarea intr-un oras mare. Cum reușiți acest lucru?
Munca in echipa, comunicarea si intocmirea de proiecte anticipative, seriozitatea sunt modalitatile CAV de a face fata provocarilor unui oras mic.
– La Casa Auto Valcea se vand numai masini noi ?
Casa Auto Valcea inseamna mai mult decat vanzare de autoturisme noi, pe langa partea de vanzari autovehicule noi avem si vanzarile de autoturisme SH, Mercedes Benz Certified – autoturisme Mercedes Benz rulate, care beneficiaza de o garantie de 1 an, istoric cunoscut si certificat, servicii de mobilitate,asiguram finantare pentru vehiculele comercializate, intr-un cuvant oferim pachet complet clientilor nostri . Nu in ultimul rand Casa Auto Valcea inseamna si service pentru autoturisme, autovehicule comerciale usoare si service de camioane(lucrari de reparatii si mentenanta, asistenta tehnica, diagnoza computerizata, tinichigerie, vopsitorie auto)

– Cum se simte un client atunci când se urca intr-o masina Mercedes?

Sunt convins ca simte ca si-a ales un partener pe viata.

– Unde vedeți compania peste 5 ani?

Intr-o pozitie bine conturata in piata autoturismelor premium din Oltenia si de ce nu, din Romania.
– Un mesaj pentru potentialii clienti ?

Explorati pana ne descoperiti, suntem aici pentru voi!

Mihaela Damian
Raul Baiasu
Foto : Casa Auto Valcea
Iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *