File de pastrav prajit cu mamaliguta si mujdei

Chat GPT
februarie 14, 2023
Vesti pozitive
martie 16, 2023

File de pastrav prajit cu mamaliguta si mujdei

File de păstrăv prăjit cu mămăliguță

La OK te hrăneşti sănătos!

Superalimentul lunii!

Am zis mămăliguță în martie, am zis tot!
Am zis păstrăv în martie, am greșit grav!
Deși păstrăvul este unul dintre cele mai apreciate și consumate tipuri de pește din România;
Deși poate fi găsit în majoritatea râurilor și lacurilor din țara noastră.
Deși este considerat a fi un aliment sănătos, o sursă excelentă de proteine, niacină, vitamina B12 și acizi grași omega 3;
Deși proteinele sunt elementele de bază ale corpului nostru, importante în creștere și dezvoltare și de un mare ajutor la repararea țesuturilor deteriorate;
Deși niacina este importantă în transformarea alimentelor pe care le consumăm în energie, precum și pentru a ajuta funcțiile digestive;
Deși vitamina B12 este necesară pentru a forma globule roșii care furnizează oxigen în întregul corp. B12 este, de asemenea, esențială în susținerea sănătății creierului și în crearea ADN-ului care deține materialul nostru genetic.
Deși mulți oameni sunt îngrijorați de mercurul din pește.
Deși păstrăvul este o opțiune excelentă atunci când mănânci pește datorită conținutului său ridicat de acizi grași omega 3 și a nivelului scăzut de mercur.
Deși acizii grași Omega 3 sunt necesari pentru funcționarea creierului, ajutând memoria, performanța și comportamentul, ajutând la creșterea și dezvoltarea normală. Cercetările au arătat că acizii grași omega 3 reduc inflamația și pot ajuta la scăderea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inimă, cancerul și artrita.
Deși pescuitul păstrăvului poate fi o activitate distractivă și relaxantă, atât pentru începători cât și pentru pescari experimentați.
Deși noi suntem într-un restaurant și nu avem treabă cu pescuitul. Dar dacă Auchan ne-a pus să ne scanăm produsele, poate ne pune și “OK” să ne pescuim păstrăvul înainte de a ni-l găti!

Deși dacă sunteți în post – ghinion – comandați mămăliguța cu ardei iute și sărmăluțe din legume și orez și varză.
Deși trece el și postul ăsta!

Articol de: prof. Alin Paius, antrenor de fitness
Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *