Grig Chiroiu – „Ma bucur ca lunea a ales in sfarsit sa rada nu sa planga „

Mircea Albulescu – „O data la 50 de ani se schimba teatrul pentru ca se schimba si publicul „
iunie 6, 2020
JEAN Constantin – ” Daca nu as fi ajuns actor mi-ar fi placut sa fiu macar un… actoras. „
iunie 7, 2020

Grig Chiroiu – „Ma bucur ca lunea a ales in sfarsit sa rada nu sa planga „

Domnule Grig Chiroiu, va rog sa ne povestiti cate ceva despre viata dumneavoastra, sa va cunoasca ceva mai bine si vlcenii.
Sunt casatorit cu o olanesteanca, fericitul eveniment s-a produs in 1996, si am doi copii, Adina si Mihnea. Sunt absolvent al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, din cadrul Universitatii Bucuresti. Am facut facultatea dupa Revolutie si am vrut sa-mi verific daca propriile referinte pe care le aveam despre viata sunt corecte. Viata de televiziune a coincis cu aparitia la PRO TV a emisiunii “ Chestiunea Zilei “, la Florin Calinescu. De fapt initial a fost “ Ora 7 Buna Dimineata “, promo transformat in “ Chestiunea Zilei “. Anul 2003 ne-a adus la Prima TV, pe mine sip e colegii mei, unde am continuat cu serialul de comedie “ Pitici si tatici “, unde am avut ocazia sa joc si alaturi e cei doi copii. Am dezvoltat mai multe proiecte, printer care si “ Trasniti in NATO “ si apoi “ Trasniti din NATO “.
Intr-adevar, serialul dde televiziune “ Trasniti din NATO “ este un serial cara a acaparat multa atentie din partea telespectatorilor.
Ma pot mandri cu faptul ca “Trasniti in / din NATO “ este cel mai lung serial de comedie din lume, fiind la al 600-lea episod. Cele mai multe astfel dde serial de acest gen din afara au intre 200 si 300 de episoade. Este oarecum logic. In afara, un astfel de serial se difuzeaza o data pe saptamana, iar noi rulam 4 zile pe saptamana. Sunt 5 ani de cand facem acest serial.
Cum va simtiti in pielea personajului pe care il interpretati, Pupaza ?
Ce pot spune, decat ca ma distreaza foarte tare. Am avut avantajul ca sunt si producator si actor si am posibilitatea de a vedea personajul din ambele puncte de vedere. Trebuie sa stii sa obtii exact ceea ce se vrea. Ceea ce facem noi este comedie, dar este foarte important sa stii sa te distrezi organizat. E mare lucru ca putem face ceea ce facem la Prima TV, mai ales ca nu se poate spune ca am ajuns aici pe pile, pentru ca este un post de televiziune cu capital 100 % strain.
Din cate stiu meritele v-au fost recunoscute…
Am primit premiul TV Mania 2007 si suntem si anul acesta nominalizati ( nr 2008) la categoria “ Cel mai bun serial produs in Romania “. Cand mi s-a inmanat premiul, am avut in sfarsit ocazia sa spun ceea ce voiam, ca lumea a ales in sfarsit sa rada nu sa planga.
Cum este personajul pe care il interpretati ?
Un personaj care ma distreaza atat de tare. E atat de actual si de veridic. Este genul de persoana care ajunge peste noapte vedeta si se simte un om foarte important si crede ca totul se invarte in jurul lui …
Vi s-a intamplat vreodata sa va confundati cu personajul- Pupaza ?
De fiecare data cand doresc sa creez o stare de bine in preajma mea, ma transpun imediat in pielea personajului. Exista evident si momente in care sunt o persoana foarte serioasa, dar si momente in care aleg sa fiu haios. Pot imbina foarte bine cele doua personaje.
Cum va impacati cu sotia, avand in vedere ca sunt secvente in serial in care trebuie sa aveti o oarecare apropiere fata de Dezirica ?
Foarte bine, pentru ca consider ca sotia mea este un om foarte destept…
Va adduce mari beneficii faptul ca sunteti aproape in permanent ape micul ecran, ca sunteti o vedeta ?
Sunt aproape 12 ani de televiziune, iar acest lucru mi-a adus si beneficiu si avantaje. Cand eram mic, imi doream sa devin ori medic, ori actor. Medic, dupa cate stiti n-am ajuns, asa ca m-am facut actor. Poate a fost o chestiune si de sansa si trebuie sa recunosc aceat lucru. Dar totul, am facut in timp. Am ajuns unde sunt, datorita unei munci asidue si multa determinare. Am luat-o usor si sigur si interesant, dar niciodata nu uit de unde am plecat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *