Burrata cu roșii
octombrie 16, 2023
Salată cu ton
noiembrie 15, 2023

Gunoaie

Gunoaie

Nu-mi vine să cred că în orice direcție m-aș uita văd câte un război. Iar când am auzit zilele trecute despre ceea ce se întâmplă în Israel asta a fost și prima mea reacție: nu poate fi adevărat! Apoi am citit textul ăsta și am realizat cât de ignorantă sunt:
Ceea ce urmează poate fi profund deranjant pentru unii.
Contextul istoric este important dacă vrem să înțelegem evenimentele curente, iar unele situații sunt deosebit de dificil de înțeles din cauza contextului lor istoric.
Până vineri, 7 octombrie 2023, soluția israeliano-palestiniană cu două state a avut multe probleme care mai trebuiau să fie abordate și rezolvate. Se poate aprecia faptul că majoritatea palestinienilor din Gaza, în special, duc vieți dificile și doresc ca sistemul să se schimbe.
Cu toate acestea, orice organizație care vizează civili, orice organizație care răpește sau ucide civili și face paradă cadavrele lor pe străzi, orice organizație care răpește femei și copii, orice organizație care folosește civilii ca scuturi umane este o organizație teroristă. Orice membri ai unei astfel de organizații teroriste, care desfășoară astfel de acte, sunt sălbatici, necivilizați, gunoaie subumane și trebuie tratați în consecință.
Dacă găsești cumva o modalitate de a justifica actele barbare comise împotriva bebelușilor nevinovați și a mamelor lor de către psihopați, trebuie să te uiți adânc în interiorul tău și să-ți dai seama de ce ești de partea sălbaticilor deranjați și de ce alegi să fii de partea unor gunoaie subumane.

Articol de: Ana Hodobet
Octombrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *