Oase de vita cu maduva
ianuarie 15, 2024
Tagliatelle cu somon și sparanghel
februarie 20, 2024

Nimic, nimic?

Nimic, nimic?

Chiar fetelor, iote că am ajuns și în anul 2024, adică trecură aproape trei ani de când ne vaccinarăm și… nimic!
Nimic, adică, pe frontul conspiraționiștilor!
Păi nu ziceau ei că dacă ne vaccinăm ne pun cipuri sub piele? De trei ani tot încerc să fac rost de unul cu cerul și cu pământul, nu vrea nimeni să-mi dea, bag de seamă că astea se montează de la Țiriac în sus!
Și nu ziceau ei că de la vaccin anti Covid de fapt îți dau și mai mult Covid? Iote că nu mai fusei bolnavă deloc în ăștia trei ani, mi-au dat și aici vaccin contrafăcut?
Păi nu ziceau ei că o să-mi modifice vaccinul ADN-ul? Hai invidia-m-ați de sus până jos și cu fața și cu spatele, sunt la fel de sexy și deșteaptă ca și mai-nainte! Na, să crape “dujmanurile” conspiraționiste!
Dar nu ziceau ei că o să fiu infertilă? Ei bine, aici m-ați prins, sunt încă pe pilule, deci nu-mi pot da cu părerea, dar pot să vă spun că am colege care au schema completă de vaccinuri și au născut niște minuni de copilași! Da, știu, sunt ultima din clasa mea care nu are încă un sprijin la bătrânețe (și bunică-mea îmi servește placa asta săptămânal!) dar ce atâta grabă?
Păi nu ziceau ei că “Oculta ne vrea morți”? Iote că „Oculta” ne vru și peste 8 miliarde anul trecut, deci nu e încă sigur ce vrea! Clar e femeie „Oculta” asta!
Ptiu, și ăsta e an bisect, primul an bisect de la vaccin încoace! Nu cumva toate conspirațiile astea se împlinesc numai în ani bisecți, ce ne facem? Trebuie să fim cu ochii în patru și cu bagajele făcute! De ce bagajele făcute? Păi dacă apare vreo nouă conspirație care zice că după vacinul anti-gripal e mai bine să-ți faci concediul în Maldive? Eu vaccinul mi l-am făcut, acum aștept! Dacă nici conspirația asta nu-mi iese înseamnă că nu-s nici măcar pe placul reptilienilor!
Articol de: Ana Hodobet
Februarie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *