O nouă farmacie veterinară MobilePet își deschide porțile în comuna Galicea, județul Vâlcea, alături de supermarketurile Annabella!

Saganaki
aprilie 18, 2023
Fără rușine
mai 16, 2023

O nouă farmacie veterinară MobilePet își deschide porțile în comuna Galicea, județul Vâlcea, alături de supermarketurile Annabella!

Începând cu data de 13.04.2023, comuna Galicea, județul Vâlcea, găzduiește o nouă farmacie veterinară – MobilePet. Acesta este cel de-al doilea punct de lucru al lanțului de farmacii MobilePet în județ, venind în sprijinul și suportul locuitorilor comunei și animalelor lor. Dezvoltarea lanțului Mobile Vet în județul Vâlcea continua în parteneriat cu supermarketurile Annabella, pentru a oferi servicii și produse veterinare accesibile și de calitate.
Farmacia MobilePet Galicea oferă o gamă largă de produse și servicii destinate sănătății și bunăstării animalelor, incluzând medicamente, vaccinuri, produse de igienă și hrană specială pentru diferite specii. Totodată, farmacia dispune de personal calificat, pregătit să ofere sfaturi și recomandări în alegerea tratamentului potrivit și în gestionarea diverselor probleme de sănătate ale animalelor.
Prin deschiderea MobilePet în comuna Galicea, inițiatorii proiectului își propun să aducă produse veterinare de calitate mai aproape de localnici, reducând astfel timpul și efortul necesar pentru a se deplasa în alte localități în căutarea lor. Acest demers va fi, cu siguranță, apreciat de iubitorii de animale și de toți cei care dețin animale în zonă.
În plus, farmacia MobilePet Galicea își propune să colaboreze strâns cu medicii veterinari locali, pentru a asigura un tratament integrat și o comunicare eficientă în beneficiul pacienților și al stăpânilor lor.
“Invităm pe toți locuitorii comunei Galicea și din împrejurimi să viziteze noua farmacie MobilePet, pentru a descoperi gama variată de produse și servicii oferite și pentru a beneficia de sfaturile specialiștilor în îngrijirea animalelor. Ne angajăm că ne vom dedica în întregime sănătății și bunăstării prietenilor noștri necuvântători!
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la farmacia MobilePet Galicea, un partener de nădejde în îngrijirea și sănătatea animalelor dvs. și un exemplu de colaborare reușită cu supermarketurile Annabella în județul Vâlcea” – declară CEO-ului companiei, dr. Razvan Gheoca.

Articol preluat din Gazeta Valceana
Gazetavalceana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *