Spaghetti cu Ton si Spanac
august 17, 2021
Interviu dl Marius Statescu – Imo Office
septembrie 15, 2021

OPEN Brezoi

– Bună, Beth!
– Bună, Brezoi!

Nu am cum să vorbesc despre altceva luna aceasta. Este luna Brezoiului.
Sunt sigură că până acum știți deja că Beth Hart a revenit în România. Nu pentru un concert, nu pentru două, ci pentru cinci! Consecutive! În același loc. Nu la Sala Palatului, nu la Romexpo, nu la mare la ei, ci la munte la noi, la Brezoi!
Bună, Beth! Bună, Brezoi!
Bine, zic „la noi” de parcă aș fi avut de-o viață casă cu curte la gura Lotrului și teren cu legume la poalele Doabrelor! Când de fapt singura mea legătură cu evenimentul în chestiune e că am buletin de Vâlcea. De fapt de Râmnicu Vâlcea, dar mi-e puțin rușine s-o spun în contextul ăsta, că la noi a cântat Claudia Pavel. De mai multe ori!
Bună, Beth! Bună, Brezoi!
Tot ce pot să fac este să cumpăr bilet. Și să îmi sun toți prietenii. Și să sper că în ziua (zilele) respectivă(e) autoritățile se vor autosesiza și vor încerca să fluidizeze puțin traficul din și înspre Brezoi. Acum, dacă e să fim cinstiți până la capăt, nu e vina lor. Mașinile-s multe, strada numai una și autostrăzile au fugit de noi. Unde să le pui pe toate? Dacă mai punem la socoteală și nervoșii din trafic imaginea devine mult mai clară. Și nu, nu sunt condescendentă, că și Mihai al meu e fix la fel. Are răbdare la volan exact cât am eu la coadă la supermarket când doamna de dinaintea mea a uitat din greșeală să-și cântărească legumele. Șapte pungi!
Bună, Beth! Bună, Brezoi!
– Iartă-mă, s-ar putea să întârzii la întâlnirea noastră. Tu nu mă aștepta, începi liniștită. Recuperez eu pe parcurs.
Ce să mai vorbim, cinste mare și respect până dincolo de Untold organizatorilor acestor evenimente de excepție. Spun „evenimente” pentru că Brezoiul a fost toată vara plin de surprize. Pentru toate gusturile, buzunarele, papioanele și lampioanele. Cred că și pe Claudia am văzut-o vreo două seri pe acolo. Incognito, cum altfel?
Bună, băieți!
Mulțumim!
Vă pupă Ana!

Articol de: Ana Hodobet
August 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *