PASINDORA – estetica dentara si faciala la superlativ

Problemele Noastre
decembrie 15, 2021
Salata cu Fructe de Mare
ianuarie 15, 2022

PASINDORA – estetica dentara si faciala la superlativ

Pasindora – estetică dentară și facială la superlativ

Fiecare persoană își dorește dinți frumoși, drepți și albi, pentru că, după cum bine știm, zâmbetul e tot! Ne dorim să facem o primă impresie bună prin intermediul aspectului nostru fizic, însă acesta nu ar putea fi niciodată complet fără un zâmbet strălucitor. Și nu, nu ne referim la renumitul zâmbet de Hollywood pe care atât de multă lume și-l dorește, ci la un zâmbet personalizat, la un zâmbet care se remarcă tocmai prin autenticitate. Fiecare om este unic, acesta fiind tocmai farmecul vieții.
Cum putem obține zâmbetul mult visat?
Multor persoane le este cu adevărat teamă să meargă la stomatolog, lucru concretizat într-o fobie numită odontofobie. Această frică este cât se poate de reală. Pacienții se tem de durere, de sunetul frezei electrice, dar și de mirosul specific al cabinetelor de stomatologie, de pereții albi, acoperiți cu faianță rece și aspectul neprietenos al încăperii.
Totuși, pentru a obține zâmbetul dorit, vizita la stomatolog este imperios necesară. Deci, care este soluția? Soluția constă în alegerea clinicii potrivite. Nu toate centrele medicale sunt reci și neprietenoase, ba dimpotrivă. Noile tehnologii, decorul modern, personalul amabil, medicii calzi și sociabili schimbă radical percepția clasică despre vizita la stomatolog. Cadrul acesta definește în mod ideal clinica Pasindora.
Ce este Pasindora?
Probabil întrebarea care stă acum în mintea cititorilor se referă la numele clinicii. Ei bine, acesta nu este unul aleatoriu, ci înglobează cu succes principiile de bază după care se ghidează conceptul, și anume: PASiune, INțelegere, DORință și, bineînțeles, Ambiție. Pasindora este creația Danei Deaconu, soție, mamă și un medic ce își practică meseria cu multă pasiune. Ea și-a dorit să creeze un spațiu armonios, securizant, în care pacienții să se simtă în largul lor și să nu mai privească mersul la stomatolog cu teamă. Și a reușit!
Privind de la depărtare, Pasindora este un loc de vis, amplasat în mijlocul naturii. Da, o clinică stomatologică înconjurată de verdeață, de zăpadă, de soare, de frunze – de tot ce ne poate oferi natura mai frumos. Așa cum spune și Dana, și-a dorit să aducă valoare unui loc împrejmuit de multă viață. Cine nu își dorește să își petreacă timpul prețios într-un cadru natural, liniștitor și curat, fără trafic și zgomot?”.
Principalul scop al Danei este acela de a crea „un concept care poate schimba radical mentalitatea asupra stomatologiei. Totul se vrea a fi diferit, de la primire până la ieșire” – Dana Deaconu, Fondator Pasindora.
Apropiindu-ne de clinică, putem observa în detaliu aspectul acesteia – care nu este deloc unul tradițional. Ne-am aștepta să fim întâmpinați într-o clădire cu pereți din sticlă, dar nu! Totul este la un alt nivel. Pasindora se prezintă măreț, sub forma unui conac cu aspect modern, cu finisaje atente și cu o siglă greu de confundat.
Continuând turul imaginar, intrăm în edificiu (pentru că da, dimensiunea clinicii permite această denumire). La intrare, deja putem spune cel de-al doilea „WOW” – primul a venit natural la impactul cu exteriorul clinicii. Luminile spun totul în această primă încăpere. Aspectul modern și accentele aurii cu aspect luxos ne fac să ne simțim cu adevărat apreciați, pentru că da – toate eforturile se îndreaptă către pacient și personal.
„Clinica Pasindora pune la dispoziție atât personalului, cât și pacienților un cadru primitor și călduros, curat și atractiv. De ce să ai impresia că mergi la stomatolog, când poți veni, de fapt, să îți rezolvi problemele dentare și să te simți ca în vizită la cei mai buni prieteni care fac tot ce le stă în putință pentru a găsi soluția cea mai bună privind dantura ta. Pe lângă toate acestea, locația, conceptul, aparatura și personalul te vor ajuta să uiți de teama de stomatolog pentru că aici nu te vei simți ca la stomatolog”. – Dana Deaconu, Fondator Pasindora.
Ce oferă Pasindora?
Pe lângă principiile după care se ghidează, personal și aspect, Pasindora oferă servicii de calitate și o multitudine de proceduri moderne, potrivite fiecărui pacient. Dacă vorbim despre estetica dentară, clinica oferă numeroase modalități de dobândire a zâmbetului dorit. În linii mari, amintim fațetele dentare, implanturile, albirea dentară și nu numai. Bineînțeles, chirurgia, ortodonția și celelalte ramuri ale stomatologie nu sunt străine pentru Pasindora, clinica bucurându-se de specialiști în fiecare arie. În plus, tehnologia modernă permite simularea fațetelor dentare, pentru o personalizare precisă care să fie în totalitate pe gustul pacientului.
Mai mult decât atât, clinica nu se limitează la dantură. Estetica facială este un alt serviciu de care putem beneficia la Pasindora. Fie că vorbim despre augumentarea buzelor, despre firele PDO, injectarea cu toxină botulinică sau alte servicii, totul este la superlativ.
Atât doamnele, cât și domnii se pot bucura de o experiență de neuitat în clinica Pasindora. Fiecare pacient este așteptat cu brațele deschise, cu entuziasm și bucurie. Indiferent de procedura aleasă, rezultatul va fi întotdeauna unul ideal. Acest lucru este datorat pasiunii, încrederii, dorinței și ambiției, într-un cuvânt – PASINDORA.
Telefon programari: 0775555000
Adresa: Aleea Castanilor nr 31
contact@pasindora.ro

reportaj realizat de: Raul Baiasu
foto: Clinica Pasindora
decembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *