Si Sfarsitul Anului cand e?

SECRETELE ANTRENAMENTULUI
decembrie 15, 2020
Alerte de urgenta
ianuarie 9, 2021

Si Sfarsitul Anului cand e?

Si Sfarsitul Anului cand e?

Acest numar al revistei „OK SBC” apare exact in preajma Sfarsitului Anului. 2020. An fatidic cum s-ar zice. Multi o sa apucati sa cititi aceste randuri inainte de Sfarsitul Anului. Este foarte bine. Ceilalti o sa cititi tot aceste randuri dar numai dupa ce Sfarsitul Anului se va fi terminat. Probabil cu brio, ca de obicei. Felicitari! Si intr-un caz si in celalalt Sfarsitul Anului a fost, este si va fi, fara doar si poate, inevitabil. Si tot in ambele cazuri trebuie sa marcam cum se cuvine momentul. Este un eveniment unic care apare o data in viata. Pleonasm grosolan, stiu, dar se potriveste, si-o sa vedeti imediat de ce. Spuneam – Eveniment Major. Nu, nu vorbesc despre Sfarsitul Anului, evenimentul asta a mai avut loc de cateva ori pana acum si probabil ne va mai vizita de alte cateva ori. Nu. Vorbesc de Evenimentul Major al vietii noastre si anume alinierea perfecta (o sa folosesc ordinea inversa), repet, alinierea perfecta a Anului Nou, Craciunului, Sfarsitului Anului, Alegerilor Parlamentare si aparitia vaccinului.
Este un eveniment care se intampla nu numai o data in viata noastra, dar cred ca o singura data in viata planetei noastre. De aceea ar trebui sa fim recunoscatori. Niciodata Sfarsitul Anului nu a fost asa de aproape de Alegerile Parlamentare. Aproape ca se confunda, fara sa mai vorbim de faptul ca se completeaza reciproc, iar ordinea este aleasa cu mare grija de Univers. Ar fi fost si pacat sa vina mai intai Sfarsitul Anului si abia apoi Alegerile Parlamentare. Pai nu mai avea niciun haz. Nu mai facea nimeni campanie, nu mai facea nimeni talk-show, nu mai facea nimeni scandal. Dar asa, intre Alegeri si Sfarsitul Anului sunt, totusi aproape trei saptamani. Pai voi stiti cate se pot face intr-un mandat in trei saptamani? Mai ales daca stii ca vine Sfarsitul Anului! Evident, ma refer la faptul ca se pot face meditatii, incantatii, post negru, tehnici esentiale de supravietuire in criza Sfarsitului Anului si multe alte feng shui-uri.
Asa ca eu cu siguranta ma voi duce la vot data viitoare. Pentru ca e important. Pentru ca pot schimba ceva. Da, si pe sase decembrie, dar si pe douazeci si doi sau douazeci si trei, cand Sfarsitul Anului cu siguranta va fi trecut. Pai daca tot o luam de la zero, sa conteze si votul meu la ceva, nu? Si-asa, de fiecare data cand din patru in patru ani venea pana acum Sfarsitul Anului eu nu speram prea mult.
Dar acum e altceva. Acum e alinierea perfecta.

Reportaj de Ana Hodobetz
Decembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *