Antricot vită de Uruguay cu cartofi noi și sos de piper verde

Chiar si acum..
iulie 14, 2022

Antricot vită de Uruguay cu cartofi noi și sos de piper verde

Antricot vită de Uruguay cu cartofi noi și sos de piper verde

La OK te hrăneşti sănătos!

Vită de Uruguay? De ce?
– Uruguay este o țară din America de sud care este cunoscută la noi pentru fotbalul său, iar la ei pentru lipsa corupției; Da, așa am scris, corupție lipsă. Și mie îmi vine greu să cred!
– Plajele sale sunt fantastice dar nu fac subiectul acestei pagini. Sorry!
– Cel mai înalt punct din Uruguay este la doar 514 metri față de nivelul mării. Deci n-au munți. Dar au bovine!
– Uruguay are doar 3,5 milioane de locuitori. Dar au și 2,8 miloane de bovine!
– Este a doua cea mai mică țară din America de sud, dar asta nu o împiedică să aibă mai multe vaci decât avem noi în România. Noi i-am luat ușor la oi, dar nu m-aș lăuda cu asta, căci dacă facem comparația pe cap de locuitor…!
– Ziceam de corupție. Uruguay este a doua în lista celor mai puțin corupte țări ale Americii Latine, după Chile. Politica și condițiile de muncă sunt printre cele mai libere de pe continent. Și mai au și vaci!
– Da, în Uruguay se produce și mult piper, dar nu garantez că cel din cămara restaurantelor “OK” este de acolo. Nu-s chiar așa de scrupuloși! Glumesc, e irelevant.
– Relevant ar fi însă că cercetatorii din Uruguay au creat oile fosforescente, prin încrucișarea cu meduze. Mă întreb dacă au lăsat vacile în pace! Sau calitatea recunoscută a cărnii de vită uruguayană se datorează tot cercetătorilor lor? Nu cred, ar fi mult prea scumpă și cei de la restaurantele “OK” nu au mâna chiar atât de largă!
– Casapueblo din Punta Ballena este impresionantă!
– Era să uit! Uruguay are cel mai lung imn național din lume! Durează aproximativ 6 minute să fie interpretat în întregime.
– Ziua națională a Uruguayului este pe 25 august. Este ziua în care au obținut independența față de Brazilia. Dar putem mânca antricot de vită și până atunci!
Bine, dacă îl comandați „well done” mai bine vă îndreptați atenția spre Venezuela și “Împinge tava”!

Articol de: prof. Alin Paius – antrenor de fitness
Iulie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *