Delia – “Muzica?… profesia mea, viaţa mea… tot ceea ce sunt eu…”

Catalin Maruta – “Sunt… produsul propriei mele aversiuni fata de rutina, de blazare, de lucrurile prea comune …”
iunie 2, 2020
Antract – ” 26 de ani „
iunie 3, 2020

Delia – “Muzica?… profesia mea, viaţa mea… tot ceea ce sunt eu…”

Spune-ne te rog, când ai urcat pentru prima data pe o scenă să cânţi?
– Se întâmpla în perioada copilăriei, a grădiniţei. Prima dată când am urcat pe o scenă a fost în timpul unei serbări şcolare. Atunci a fost prima dată când am cântat în faţa unui public numeros.

Ce înseamnă muzica pentru tine?
– Profesia mea, viaţa mea…tot ceea ce sunt eu.

Dacă eşti aşa de pasionată de ceea ce faci, să înţeleg că asta e ce ţi-ai dorit să devii şi când erai copil, sau aveai alte dorinţe?
– Ca orice copil, atunci când eram mică îmi doream să devin foarte multe lucruri. Mi-ar fi plăcut să devin balerină, mi-ar fi plăcut să devin pictoriţă… foarte multe lucruri.

Cum te consideri ca şi om, nu neapărat ca artist?
– Sunt o persoană absolut normală, foarte veselă şi foarte comunicativă. Ca orice om, am şi calităţi şi defecte, pe care mi le asum.

Că tot a venit vorba de calităţi, care sunt calităţile tale de bază?
– Îmi place foarte mult să văd lumea bucuroasă în jurul meu, de aceea îmi place
la maxim să înveselesc oamenii. Eu fiind o fire jovială, îmi place ca toţi din jurul meu să fie bine dispuşi. Cred că aceasta este una dintre calităţile mele, să pun zâmbete pe feţele celorlalţi.

Dar defectul tău definitoriu?
– Sunt absolut lipsită de răbdare şi nu sunt consecventă. Sunt două defecte care şi-au pus amprenta pe personalitatea mea şi de multe ori îmi dăunează.

Ce-ţi place să faci atunci când timpul îţi permite, când nu eşti în turnee?
– Îmi place foarte mult să călătoresc, să văd în permanenţă locuri noi. De asemenea, îmi place foarte mult muntele şi vara prefer să mi-o petrec la munte decât la mare. Fiind o persoană foarte energică, îmi plac sporturile extreme, îmi place să încerc lucruri noi.

Ce nu-ţi place la tine şi la cei din jur?
– La mine, după cum îţi spuneam şi mai devreme, nu-mi place pentru că nu am o ambiţie de fier, iar la ceilalţi nu-mi place lipsa de profesionalism, de seriozitate şi lipsa de respect.

Ce nu-ţi place la tine şi la cei din jur?
– La mine, după cum îţi spuneam şi mai devreme, nu-mi place că nu am o ambiţie de fier, iar la ceilalţi nu-mi place lipsa de profesio-nalism, de seriozitate şi lipsa de respect.

Acum este la modă ca persoanele din showbizz să joace şi în filme, telenovele sau nu. Pe tine nu te-ar tenta să devii actriţă?
– Nu mi s-a oferit o astfel de şansă până acum. Recunosc că aş fi tentantă, pentru că mă atrage această latură. Şi în ceea ce priveşte natura filmului, nu m-ar deranja dacă ar fi scurt metraje, artistice sau telenovele.

În ceea ce priveşte rolul personajului tău, ai prefera un rol pozitiv sau negativ?
– Dacă ar fi să aleg, cred că aş alege să fiu un personaj negativ. Asta pentru că eu consider că într-un rol negativ te poţi pune în valoare mult mai mult decât într-un rol pozitiv. Şi cu atât mai mult dacă este vorba de un început în actorie.

Planuri în viitorul apropiat?
– Am pregătit două piese foarte bune şi în curând va apărea şi un nou clip. Am gânduri mari şi continui pe aceeaşi linie.

Îţi mulţumesc!

Interviu realizat de Camelia Bărbulescu
Iunie 2010

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *