Muschiulet de porc cu sos de hribi si pita

Burger Le President
decembrie 14, 2022
Rezoluție 2023
ianuarie 16, 2023

Muschiulet de porc cu sos de hribi si pita

Muschiulet de porc cu sos de hribi si pita
Mușchiuleț la cuptor pe lipie cu sos de hribi și cartofi prăjiți și parmesan

La OK te hrăneşti sănătos!

Te-ai săturat de colăceii din jurul burticii, de celulită, de coaja de portocală și de surplusul de grăsime? Înseamnă că este momentul să faci ceva în anul 2023 pentru a arăta așa cum îți dorești.
Pachetul pentru slăbire rapidă conține:
• 5 Impachetari cu cafeina sau cu paprika (30 minute/sedinta)
• 5 Sedinte de Electrostimulare (30 minute/sedinta)
• 2 Sedinte de Cavitatie (20 minute/sedinta)
Impachetarile actioneaza impotriva celulitei, au efect detoxifiant, exfoliaza, hidrateaza pielea, reduc vergeturile si stratul adipos
Electrostimularea oferă o piele tonifiata, disparitia treptata a celulitei, cresterea masei musculare, topirea stratului adipos. O sedinta de electrostimulare dureaza 30 de minute
Cavitatia prin ultrasunete este o procedura prin care se pot elimina depozitele de grasime localizate in diferite zone ale corpului: abdomen, sub barbie, pe brate, pe solduri, pe fese si pe coapse. Contribuie la combaterea celulitei, a depozitarii subcutanate, la atenuarea maxima a vergeturilor si implicit la remodelarea corporala.
Te-ai saturat de colaceii din jurul burticii, de celulita, de coaja de portocala si de surplusul de grasime? Și crezi că prostiile de mai sus reprezintă soluția în anul 2023? Înseamnă că nu mă cunoști! Sau n-ai mai citit această rubrică de-a lungul ultimilor ani.
Îmi pare rău că te-am indus în eroare dar simțeam nevoia să trag acest semnal de alarmă încă de la începutul anului: NU EXISTĂ SLĂBIRE RAPIDĂ! Mă refer la slăbitul sănătos, evident. Cine susține contrariul ori habar n-are despre ce vorbește ori (de cele mai multe ori) e un șarlatan!
În loc să încerci electrostimularea, împachetările, cavitația sau levitația mai bine încearcă mușchiulețul de astăzi. Ieși mult mai ieftin, mai rezonabil și mai câștigat! La mulți ani!
Articol de: prof.Alin Paius – antrenor de fitness
Ianuarie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *