Moment umilitor…
septembrie 15, 2021
Platou Vanatoresc
octombrie 15, 2021

Trio Burger

La OK mănânci sănătos!

Da, începe școala. Da, cu prezență fizică. Doamne-ajută la cât mai multe zile astfel. Da, vor fi răceli. Da, vor fi și cazuri de Coronavirus. Doamne-ajută cât mai puține și cât mai ușoare. Da, vom fi venit din vacanță mai plini. De experiențe, aventuri, kilograme. Mai ales Kilograme! Doamne-ajută să fie doar prin părțile neesențiale!
E clar. Nici nu am trecut bine la subiect și am și invocat Divinitatea de trei ori. E clar. Azi n-am inspirație. O fi astenia de toamnă, o fi depresia de după „vacay”, o fi chiar cantitatea de Covid din valul patru pe metru pătrat de emisie TV, cert este că n-am. Avânt. Suflu. Pentru că e nevoie de suflu nou, de o idee novatoare, de o fată de la pagina cinci (scuze, dragi millennials!) pentru a vă convinge să mâncați sănătos după o lună de All Inclusive. Nici n-aș îndrăzni să încerc. Să convingi pe cineva să mănânce sănătos după ce s-a întors din Turcia de la All Inclusive, e ca și cum l-ai convinge pe Messi după ce a plecat de la Barcelona să accepte un contract la Chindia Târgoviște! Așa că mă văd nevoit să vin cu ceva cât mai apropiat de Paris Saint-Germain, drept pentru care mă voi opri astăzi la „Trio Burger”! Nu înainte de a rosti trei „Înger, îngerașul meu” și a face 10 mătănii! Și asta nu pentru că Trio-ul nostru ar fi mai prejos decât Trio-ul PSG, nicidecum! Detaliez și simplific pentru o mai bună recepție: Cu „Trio Burger” șutezi caloriile spre pântec mai ceva ca Mbappe, driblezi antioxidanții mai clar ca Messi și cu siguranță te arunci spre necunoscutul tenebros al lipidelor „trans” mai direct decât se aruncă Neymar pe gazon.
Dar dacă citind toate acestea ți-e conștiința încărcată mai ceva ca portofelul de „euroi” după ce te-ai întors din vacanță, ești bine. Și eu am mâncat la All Inclusive vara aceasta. Nu în Turcia, dar pe aproape. Și da, cred că și eu m-am întors mai „bogat”. Cine are curajul să se cântărească să arunce primul cu piatra. Eu mă duc la sală să arunc cu principii Weider în stânga și-n dreapta. Vă aștept cu drag!

Articol de:
Prof. Alin Paius – antrenor de fitness
Septembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *